FORRETTER

Kamskjell og andebryst
Lett stekte kamskjell og speket andebryst. Anrettes med salat, avocadokrem,
paprikavinaigrette og salte pinjekjerner.

Laks ”salma”
Norsk kvalitetslaks fra Bømlo. En smaksopplevelse. Hos oss blir laksen marinert og varmrøkt. Serveres lun med pepperrotkrem og fersk grønn asparges.

Huset`s fiskesuppe
En fyldig fiskesuppe kokt på hvitvin, fiskekraft og kremfløte. Serveres med gjeddeboller, grønnsaker,
kaldrøkt laks og huset`s urtebrød.

Grønn aparges
Våren`s flotte grønne asparges. Serveres med store marinerte grønnlandsreker og
urte aioli.

HOVEDRETTER

Ørret
Et fint stykke ørret smørstekes gyldenbrun og saftig. Serveres med urtestekt grønnsaker, ovnsbakte cherrytomater og en kremet vinsaus.

Hjort
Mørt og fint kjøtt fra vår egen hjort. Serveres hos oss med sellerirotpure, smørstekte vårgrønnsaker og en saus tilbredt på portvin , viltkraft og gode krydder.

Elg
Kvalitets kjøtt fra vårt eget jaktlag, som blir skåret ned og mørnet hos oss. Inne på vårt kjøkken blir det marinert i god vin og krydderier. Stekes til det perfekte resultat. Serveres med våren`s gode grønnsaker kremet med pepperrot og vinsaus.

Kylling
Gård`s kylling fra Vestfold. Kyllingbrystet marineres i god sennep. Serveres med våren`s gode grønnsaker tilsmakt friskeurter og sherrykremsaus.

Alle hovedrettene serveres med dagen`s potetrett laget på ferske poteter fra Maarud Gaard Opplevelser.

DESSERTER

Marmorpudding
Denne tradisjonelle, gode puddingen er tilsmakt portvin og ekte vanilje. Serveres med jordbær-og appelsinsalat.

Kanelis
Vår egen iskrem tilsmakt kanel. Serveres med gode frukter og frisk bærsaus.

Jordbær
Norske jordbær gratinert med seterrømme tilsmakt ekte vanilje og mild grønn pepper.

Sjokolade
Myk og saftig sjokoladekake. Serveres med gode marinerte frukter.

I VINKJELLEREN

Suppe
Huset`s gode kjøtt-og grønnsaksuppe tilsmakt tomat. Serveres med godt brød og smør.

Oster
Gode oster servert med tomatmarmelade, frukter, kjeks og godt brød.

Spekemat
Et utvalg av god norsk spekemat. Servert med syltede grønnsaker, seterrømme, flatbrød og godt brød.

Elg
Tallerken med røkt elg, gravet elg og elgkarbonade. Serveres med kålsalat, sennepssaus, rørte tyttebær og stekte persillerøtter. Godt brød og smør.