Vi bringer med oss skogbrukersamfunnets nøysomhet, tradisjoner og historie videre inn i vår tid.

Senk skuldrene, ta inn naturen og kjenn på hjertero!

Vi fisker i Sæterlisjøen, sanker sopp og bær, jakter orrfugl, elg og rådyr i gårdens dype skoger. Elgjakta er en stor begivenhet i våre trakter. Hele året er vi selvforsynte med ved til bål ute og peisene inne. Skogen gir oss muligheter for ulike aktiviteter til alle fire årstider. Milevis med merkede stier og skiløyper for korte og lange turer ligger bare og venter på deg. Vi ønsker at gjestene våre skal komme tett på hverandre, vokse og være sosiale, gjerne løfte seg ut av komfortsonen for egen læring og personlig vekst.

Vi skaper gode rammer for sosialt samhold o latter. Vi inviterer alle med inn i fellesskapet vårt, til verdifulle samtaler rundt langbordet. Vi bringer menneskene nærmere hverandre.

 

Bærekraftig livsstil og gjenbruk betyr mye på Maarud Gjestegaard. Vi har vare på husene og tingene våre, gjenbruker materialer og holder dem vedlike. Vårt mål er å sette minst mulig fotabtrykk i naturen, vise varsomhet i alt vi foretar oss od drive bedriften bærekraftig så langt de lar seg gjøre. 

 

Vår kulturarv er samlet i dikt av vår sambygding Hans Børli, de handler om livet på skauen, enkelhet, stillhet, elgjakt og orreleik

Lykka
Det er med lykka som
med ville dyr i skogen:
Den blir tillitsfull
og nærmer seg leirplassen din når
du ikke lenger jager etter den.

Elgjakt 1937 Fra venstre Ole A Finnholt, Karl Pålerud, Fredrik Krogsrud, Einar Bekken, stående Jørgen Torkildsrud, liggende Georg Vestby

Tømmerdrift på Bergepostvegen ovenfor Gørrmyra i 1965

Våre medarbeidere

Bli kjent med medarbeiderne på Maarud Gjestegaard.

Norsk økoturisme

Vi er i gang med å bli sertifisert som Norsk økoturismebedrift.

Maarud Gaard

Hvert år produseres det 6 500 000 poteter, som går til potetchips.

Kort vei til oss

Midt i skogen og lett tilgjengelig fra både Oslo og Gardermoen.