Lagånd i vårt hjerte

Vi ønsker å tilby noe unikt og ekte i en avslappet atmosfære på en gård med lang historie og dype tradisjoner fra skogbruk.
Vi gir rom og plass til å tenke annerledes, være annerledes – i et miljø der alle respekterer hverandre.
Vi ønsker at våre ansatte bruker seg selv og sine styrker i en flat organisasjonsstruktur der alle er med og bestemmer veien for utviklingen av bedriften. Vi skal gå nye veier, være nytenkende og følge tidligere eieres ambisjoner som modige og ansvarsfulle samfunnsborgere.

Claudia Debrunner

Har vokst opp i en storfamilie i Sveits hvor det «alltid var plass til en til» rundt middagsbordet. Hun var i en årrekke avdelingsleder hos en større turoperatør i Sveits før hun flyttet til Norge og startet sitt eget reiseselskap.

Hun er autorisert Oslo guide og har lang erfaring som reiseleder. Hun trives svært godt i rollen som vertskap – i snart 20 år har hun drevet “Bed and Breakfast” i hjemmet sitt og har gledet seg over å høre livshistorier fra hele verden rundt frokostbordet.

På Maarud Gaard møter du henne overalt – hun tar i mot bestillinger, serverer mat og guider ute i naturen. I tillegg holder hun oversikt over
økonomien. På fritiden maler hun bilder og lager smykker på verkstedet i den gamle butikken
på Finnholt.

Olav Kristiansen

Vår kjøkkensjef Olav Kristiansen, omtales gjerne som kokken fra den andre siden av skogen.  Han besitter lokalkunnskap, noe som er en stor fordel i arbeidet med kortreist mat. Olav kjenner de lokale produsentene, og kan området som sin egen bukselomme. Han har skogen så og si i blodet, går mye turer, sanker sopp, plukker bær og benytter seg flittig av fisk og vilt, samt lokale produkter på kjøkkenet. Olav har vært speider siden han gikk i 2. klasse på barneskolen, og endte alltid opp med å påta seg jobben som kokk og ansvarlig for middagen hver gang han var på tur med speidern. Sammen med vertskapet utvikler han menyene på Maarud Gjestegaard.

Jørn A. Jensen

Har alltid jobbet med gjester, alt i fra store konferanser til Airbnb gjester hjemme på kjøkkenet. Utdannet innen reiseliv i Zürich, jobbet i reiseliv både i Sveits og Tyskland.

Har lang erfaring med å arrangere reiser i Norge og Europa. Trives med å arrangere sosiale arrangement både privat og på jobb; viktig å skape gode møteplasser der folk trives.

Setter stor pris på å møte nye mennesker og er god til å tilrettelegge for at alle har det bra. Kjører trebåt i Oslo, liker ellers å gå tur i skog og fjell.

Elisabeth Wike

Elisabeth er vår lokale potet. Hva som menes med det, er at hun bor like i nærheten, og liker å gjøre det meste her på Maarud Gjestegård. Hun er glad i struktur og orden, og elsker å sette lapper på alt. Hun er også nysgjerrig på å utforske plantebaserte matretter.

Mark Lambert

Mark er en allsidig og ikke minst erfaren aktivitetsleder. Han kommer opprinnelig fra USA og har bakgrunn i alt fra jakt og ridning i Rocky Mountains til wrangler (hestefanger), jaktguide og kokk i Wyoming. I 20 år drev han med hundesleder i Minnesota. Deretter praktiserte han som rafting guide i North Carolina.. Vi får alltid meget gode tilbakemeldinger på aktivitetene han leder. Han har nylig startet sitt eget guide firma og vi regner med at han vil bli en meget ettertraktet guide. Det lønner seg å bestille aktiviteter i god tid!

Firmasamlinger

Stedet for møter, kurs og seminarer i et unikt skogsmiljø.

Feiringer

Vi gir deg rom til å feire de store og små høydepunktene i livet!

Overnatting

40 gode senger innendørs og inntil 30 soveplasser utendørs.

Kort vei til oss

Midt i skogen og lett tilgjengelig fra både Oslo og Gardermoen.