Vi gir deg rom til å feire de store og små høydepunktene i livet!

De naturgitte rammene på Maarud Gjestegaard passer perfekt til å samle folk. Vi tilbyr stemningsfulle rammer for julebord, jubileum – bursdager, utdrikningslag og bryllup.

  • Museet ved Maarud Gaard er ideelt for 70 – 130 gjester. Gården har et eget museum med blant annet veteranbiler og motorsykler. Det er her på museet vi kan rigge opp til store fester. Dere kan velge mellom runde bord eller langbord – eller en kombinasjon av begge to. Det er god plass til musikk og dans.
  • I spisesalen på gjestegården i Finnholt har vi plass til 35 gjester. Rett ved siden av spisesalen finnes det et mindre rom med plass opp til 18 gjester og en koselig peisestue. Det er også fult mulig å sette opp telt ute på plenen eller på verandaen. (Avstand mellom gjestegården og Maarud hovedgård er 12 km).
  • Lavvoen er perfekt for 30-40 personer som ønsker en enda mer naturnær, uformell ramme (Avstanden fra gjestegården til lavvoleiren er 5 km). Veldig populær for bursdager og utdrikningslag.
  • Ljørkoia er et tømmerhus bygd etter modell fra gamle husvær for skogsarbeidere. Her får gruppen en fin ramme for et hyggelig samvær. Maks 15 personer. (3 km avstand fra gjestegården + gåtur på 15 min.). Passer perfekt for både familiesamlinger og utdrikningslag. Vi kan tilrettelegge for enkel overnatting.

Trenger dere underholdning? «VI GJØR FOLK LITT GLADERE!» det er visjonen til vår samarbeidsparter «underholdningssjefen» Tom Wangerud, som er svært dyktig til a finne passende artister og underholdning til våre kunder.

Kunder om oss
«Lite slår opplevselsen av en varmende badstue og badestamp etter en forfriskende dukkert i innsjøen. Maarud Gjestegaard var virkelig et flott sted å arrangere utdrikningslag. Aktivitetsløypa var både morsom og utfordrende. Et perfekt opplegg hvor vi ble kjent i gruppa og fikk satt i sving både kroppen, hodet og lattermusklene»

«Vi gjennomførte vårt uforglemmelige lille bryllup på Huka på Maarud Gjestegaard i Finnholt. Maten var helt nydelig og vertskapet gjorde det lille ekstra pluss litt til for å gjøre vårt opphold perfekt. Hvis du liker kombinasjonen av følelsen av å være både hjemme, på besøk hos venner, på hytta, på høyfjellshotell og på spa – da bør du besøke dette stedet. Hjemmekoselig og varmt, masse spennende historie og nydelige omgivelser, ujålete, men likevel med en touch av litt luksus. Fine rom som passer stedets stil med sykt deilige senger!! Badekåper, masse håndklær og deilige luksus såpe- og toalettartikler på alle bad og toalett. jeg kan ikke få rost Claudia og Jørn mer for deres engasjement for at kunden skal ha det bra. Topp score fra oss!!»

Her finner du oss

Overnatting

40 gode senger innendørs og inntil 30 soveplasser utendørs.

Mat og drikke

Hos oss får du raus, kortreist og smakfull mat, ujålete og nedpå.

Aktiviteter

Lær deg noe nytt og la deg bli utfordret i Maaruds dype skoger.

Kort vei til oss

Midt i skogen og lett tilgjengelig fra både Oslo og Gardermoen.