Aktiviteter

Aktiviteter for grupper

Våre aktiviteter passer for alle – uansett alder og fysikk.
Vårt fokus er å arrangere aktiviteter som skaper samhold, teamwork og masse latter. Samtidig legger vi gjerne opp til uhøytidelig konkurranse med et glimt i øyet.

Våre aktiviteter:

Aktivitetsløype

Vi setter sammen en spennende aktivitetsløype som passer for din gruppe. Deltagerne trener samarbeid, mestring og kommunikasjon og har det kjempegøy! En aktivitetsløype kan for eksempel bestå av øvelsene Flytende steiner, Trugestafetten, Langskirennet, og teoretiske oppgaver.
NOK450/per person
Hele året
Min. 10 personer
1-3 timer

Femkamp

Vår klassiske femkamp er en konkurranse der deltagerne får prøve seg i fem øvelser: leirdueskyting, salongrifle, softgun, pil og bue og øksekast.
NOK550/per person
Vår-høst
Min. 10 personer
2-3 timer

Leirdueskyting

Maarud Gaard Opplevelser hat et unikt leirdueskyteanlegg i nær tilknytning til hotellet vårt. Kunnskapsrike instruktører står til rådighet. Leirdueskyting er kjempegøy – det er en av våre bestselgere!
NOK4500/per gruppe
Vår-høst
opptil 7 personer
2 timer
Tillegg: Skudd og leirduer

Mataktivitet i Ljørkoia

Vi går til fots til en nybygd ljørkoie i skogen, et tømmerhus bygd etter modell fra gamle husvær for skogsarbeidere. Her får gruppen en fin ramme for et hyggelig samvær og et godt måltid. Gjestene er selv med og tilbereder måltidet under veiledning av en kyndig villmarkskokk. Vi står for gode ingredienser, stekepanne og alt nødvendig utstyr. Gled dere til et velsmakende treretters måltid!
fra NOK4000/per gruppe

Tillegg: Middag NOK 450/per person

Hele året
maks 12 personer
6 timer
Middag

Kokke- og vinkurs

Kokkekamp passer godt som teambuilding. Vi deler ut en "mystery-basket" med råvarer. Gruppen forbereder deretter 2 retter under veiledning fra vår kokk. Kokken bedømmer rettene og kårer en vinner. Etter kokkekamp serverer vi 3 retter menyen i restauranten. Vinsmaking er både morsomt og lærerikt, og et flott alternativ som aperitiff og en god start på et hyggelig måltid.

Middag i vilmarkscamp

Et populært alternativ til spisesalen på hotellet.
NOK350/ tillegg til pakkeprisen per person
Transport t/r

Kanoorientering

Stille skogsvann er flotte å padle kano på. Våre kanoer er enkle å manøvrere og vi lager gjerne en liten konkurranse for dere, nemlig kanoorientering. Dere får da utdelt kart og skal finne fram til ulike poster i vannet og på land. Velg om dere vil ha quiz-oppgaver ved postene eller om målet er å padle raskest.
fra NOK450/per person

2-3 personer pr. kano

Mai-Oktober

Riding

Bli med på ridetur på våre snille islandshester i de dype skogene. Vi tar med grupper fra 4 til 30 personer på en naturopplevelse fra hesteryggen. Nærkontakten med hestene og stillheten i skogen er en opplevelse for livet.
NOK550per person/per time
Hele året
Min. 4 maks 30 personer

Badstue og badestamp

Varmt og godt, til og med i kulda - enten du velger vår godt oppvarmede badstue eller det varme vannet i badestampen.
NOK4500
Hele året

Gruppeutvikling og personlig mestring

Teambaserte øvelser med fokus på samarbeid, kommunikasjon, roller og mønstre i gruppene. I samarbeid med våre eksterne konsulenter
Hele året

Kortreist underholdning

Vi samarbeider med «underholdningssjefen» Tom Wangerud som holder til i Kongsvinger. «VI GJØR FOLK LITT GLADERE!» er Underholdningssjefens visjon. Dette skal ikke bare avspeiles av produktene de leverer, men også kjennetegne måten de jobber på. «Vi skal levere god underholdning som sprer glede og god stemning. Men vi skal også gjøre alle våre forbindelser litt gladere – ved å være en ryddig, løsningsorientert, og pålitelig samarbeidspartner!»

Kortreist inspirasjon

Vi har et godt samarbeid med Siv Henningstad, som er forfatter med Bachelor i ernæring. Hun er også sertifisert birøkter. Hennes bigård er på den gamle plassen Valeluna i Lundersæter i Finnskogen. Her i de dype skoger henter hun inspirasjon ved et vakkert skogsvann til å skrive sine bøker. Hun holder forelesninger, kurs og seminar innen temaene helse, livsstil og kosthold.