Om oss

Vertskapet på Maarud Gaard Opplevelser

Beate

Beate er vokst opp i nærområdet og har jobbet for Maarud Gaard Opplevelser til og fra i 20 år. Hun har hatt andre jobber andre steder, men vender alltid tilbake til «skogen». 

Å jobbe med mennesker er det hun trives best med.  Hun er utrolig flink til å se menneskene rundt seg og skaper alltid en veldig fin stemning  i gruppen.  Som gjest vil du møte henne over alt – helst ute i aktiviteter i skogen - men også inne ved matserveringen.

600x700 Claudia 2

Har vokst opp i en storfamilie i Sveits hvor det «alltid var plass til en til» rundt middagsbordet. Hun var i en årrekke avdelingsleder hos en større turoperatør i Sveits før hun flyttet til Norge og startet sitt eget reiseselskap.

Hun er autorisert Oslo guide og har lang erfaring som reiseleder. Hun trives svært godt i rollen som vertskap – i snart 20 år har hun drevet “Bed and Breakfast” i hjemmet sitt og har gledet seg over å høre livshistorier fra hele verden rundt frokostbordet.

På Maarud Gaard møter du henne overalt – hun tar i mot bestillinger, serverer mat og guider ute i naturen. I tillegg holder hun oversikt over økonomien. På fritiden maler hun bilder og lager smykker på verkstedet i den gamle butikken på Finnholt.

600x700 Hans

Hans er en av våre flinke aktivitetsledere – og en veldig dyktig skyteinstruktør.  Vurderer du å ta jegerprøven? Da er han riktig mann! Han har blitt pensjonist for noen år siden – men stiller alltid opp med stor entusiasme og skaper en utrolig hyggelig stemning i gruppen. Jørn

Har alltid jobbet med gjester, alt i fra store konferanser til Airbnb gjester hjemme på kjøkkenet. Utdannet innen reiseliv i Zürich, jobbet i reiseliv både i Sveits og Tyskland.

Har lang erfaring med å arrangere reiser i Norge og Europa. Trives med å arrangere sosiale arrangement både privat og på jobb; viktig å skape gode møteplasser der folk trives.

Setter stor pris på å møte nye mennesker og er god til å tilrettelegge for at alle har det bra. Kjører trebåt i Oslo, liker ellers å gå tur i skog og fjell.

ole andreas

Er eier av Maarud Gaard. Ole Andreas er tippoldebarn til trelasthandler og skogeier Ole Andreas Stang (1872-1955), som kjøpte gården i 1910 etter å ha kjøpt en rekke skogeiendommer i nærheten i årene før dette. Oldefar Thomas Stang (1897-1982) og bestefar Ole Andreas Stang (1923-1998) skapte en mangslungen virksomhet på gården, blant dem industrieventyret og snacksprodusenten Maarud. Ole Andreas er opptatt av å holde skogshusværene i hevd og bruker selv mye tid i skogen i Finnholt til jakt og fiske.  

Museet ved Maarud Gaard

Selskap- og møtelokalet til 200 personer på museet ved Maarud hovedgaard.

Huka og villaen

ved sæterlisjøen og skogheim (150 unna). 20 rom/40 sengeplasser og flere møterom, badstu og badestamp.

Lavvoleir

med 1 større bespisningslavvo og 4 mindre lavvo med totalt 40 overnattingsplasser og badestamp. Kan leies med selvhusholdning.

Liørkoja

uformelt sted som brukes til mataktiviteter eller overnatting (opptil 12 personer).