Om oss

Vertskapet på Maarud Gaard Opplevelser

Beate

Beate er vokst opp i nærområdet og har jobbet for Maarud Gaard Opplevelser til og fra i 20 år. Hun har hatt andre jobber andre steder, men vender alltid tilbake til «skogen». 

Å jobbe med mennesker er det hun trives best med.  Hun er utrolig flink til å se menneskene rundt seg og skaper alltid en veldig fin stemning  i gruppen.  Som gjest vil du møte henne over alt – helst ute i aktiviteter i skogen - men også inne ved matserveringen.

600x700 Claudia 2

Har vokst opp i en storfamilie i Sveits hvor det «alltid var plass til en til» rundt middagsbordet. Hun var i en årrekke avdelingsleder hos en større turoperatør i Sveits før hun flyttet til Norge og startet sitt eget reiseselskap.

Hun er autorisert Oslo guide og har lang erfaring som reiseleder. Hun trives svært godt i rollen som vertskap – i snart 20 år har hun drevet “Bed and Breakfast” i hjemmet sitt og har gledet seg over å høre livshistorier fra hele verden rundt frokostbordet.

På Maarud Gaard møter du henne overalt – hun tar i mot bestillinger, serverer mat og guider ute i naturen. I tillegg holder hun oversikt over økonomien. På fritiden maler hun bilder og lager smykker på verkstedet i den gamle butikken på Finnholt.

600x700 Hans

Hans er en av våre flinke aktivitetsledere – og en veldig dyktig skyteinstruktør.  Vurderer du å ta jegerprøven? Da er han riktig mann! Han har blitt pensjonist for noen år siden – men stiller alltid opp med stor entusiasme og skaper en utrolig hyggelig stemning i gruppen. 

Jørn

Har alltid jobbet med gjester, alt i fra store konferanser til Airbnb gjester hjemme på kjøkkenet. Utdannet innen reiseliv i Zürich, jobbet i reiseliv både i Sveits og Tyskland.

Har lang erfaring med å arrangere reiser i Norge og Europa. Trives med å arrangere sosiale arrangement både privat og på jobb; viktig å skape gode møteplasser der folk trives.

Setter stor pris på å møte nye mennesker og er god til å tilrettelegge for at alle har det bra. Kjører trebåt i Oslo, liker ellers å gå tur i skog og fjell.

Monika

Er utdannet økonom fra Handelshøyskolen BI og har jobbet innenfor salg,
markedsføring og prosjektledelse i 25 år.
Hun er en utpreget relasjonsbygger og har også vært en viktig bidragsyter i vårt
salgsarbeid de siste årene. Monika bidrar også veldig gjerne når detaljer og det lille
ekstra omkring et arrangement skal planlegges.
På fritiden trumfer skog og fjell asfalt for denne sunnmøringen. Korte eller lange turer,
med eller uten ski på bena, oppover eller bare rusle bortover – spiller ingen rolle. Bålet er
målet.

ole andreas

Er eier av Maarud Gaard. Ole Andreas er tippoldebarn til trelasthandler og skogeier Ole Andreas Stang (1872-1955), som kjøpte gården i 1910 etter å ha kjøpt en rekke skogeiendommer i nærheten i årene før dette. Oldefar Thomas Stang (1897-1982) og bestefar Ole Andreas Stang (1923-1998) skapte en mangslungen virksomhet på gården, blant dem industrieventyret og snacksprodusenten Maarud. Ole Andreas er opptatt av å holde skogshusværene i hevd og bruker selv mye tid i skogen i Finnholt til jakt og fiske.  

Museet ved Maarud Gaard

Selskap- og møtelokalet til 200 personer på museet ved Maarud hovedgaard.

Huka og villaen

ved sæterlisjøen og skogheim (150 unna). 20 rom/40 sengeplasser og flere møterom, badstu og badestamp.

Lavvoleir

med 1 større bespisningslavvo og 4 mindre lavvo med totalt 40 overnattingsplasser og badestamp. Kan leies med selvhusholdning.

Liørkoja

uformelt sted som brukes til mataktiviteter eller overnatting (opptil 12 personer).