Referanser

Se hva våre kunder sier om oss

Maarud Gaard Opplevelser er et helt spesielt kurs- og konferansesenter midt i skogen, kort vei fra Oslo og Gardermoen.

Unni Bergsvenkerud
Unni Bergsvenkerud
Fantastisk plass
Les mer
Fantastisk plass og ypperlig service. Vi var der en gang når strømmen ble borte og trærne blåste ned rundt oss, men maten var førsteklasses.
Sjur Kjos Sørensen
Sjur Kjos Sørensen
Perfekt firmasamling
Les mer
Perfekt sted når man ønsker en firmasamling litt bort fra Scandic, Choice og Thon. Fantastisk vertskap som ordner alt man trenger, nydelig mat til alle måltider og fabelaktige omgivelser som bakgrunn for nye tanker. ... og når det i tillegg ligger innenfor grei avstand til Oslo så blir det perfekt.
John Are Wiig
John Are Wiig
Flotte omgivelser
Les mer
Så flotte omgivelser, og veldig trivelige folk. Maten var også helt fantastisk. Godt for byfolk å bare sitte bed vannet og ikke høre noe annet en naturen. Anbefales.
Ola T
Ola T
Kulinarisk i landlige omgivelser
Les mer
Om du er på utkikk etter fantastisk viltsmakende retter og opplevelser utenom det normale hotell livet, er dette et helt riktig valg for store og små grupper. Egner seg også svært godt som et par opphold, dog er sommeren en foretrukket årstid 🙂 mtp. bademulighetene i de mange innsjøene i nærheten
Jan Ove S.
Jan Ove S.
Kjempefint kurssted med mange muligheter
Les mer
Har holdt mange kurs og treninger på dette stedet. Alltid hyggelig å komme hit. Trivelig betjening og god mat. Det er en noe langt tur inn hit, men vel verd turen. Denne gangen trente vi i grupper og fordelte oss i alle rommene. Dette fungerte godt. De har fått nye rom tilgjengelig for grupper så det var en positiv opplevelse. Fyr i peisen og kaffe/mineralvann tilgjengelig hele tiden. Trivelig.
Martin Haneferd
Martin Haneferd
Kjempefint kurssted med mange muligheter
Les mer
Veldig bra og hyggelig. Litt gammeldags kollektiv opplevelse med felles bad og dusj for rommene. Maten var helt super, og servicen upåklagelig.
Jan Erik Pettersen
Jan Erik Pettersen
Glimrende sted
Les mer
Glimrende sted og oppholde seg, team building på jobb, hyttetur med gjengen... Vertskapet gjør også en fantastisk jobb, god mat og drikke... Men du må nesten hive deg i stampen før besøket er komplett.
Previous
Next