Maten skal ikke bare smake godt, den skal være nydelig, en kulinarisk opplevelse. Smelte på tunga skal den og pirre smaksløkene i ren ekstase. Intet mindre.
Et utsøkt måltid fordrer friske råvarer. Som sopp fra skogens skattkammer, som poteter som er høstet noen meter unna, som nytrukket ørret fra eget vann og mørt kjøtt fra hjort som har levd i frihet og beitet på grønne marker. Den andre nødvendige ingrediensen er en eminent kokk med lidenskap for nettopp naturens råvarer, og med nøkkel til en velfylt vinkjeller.
Så enkel er vår filosofi og så priviligert er vår virkelighet – en virkelighet vi inviterer alle våre gjester til å dele. Du må gjerne være pent kledd for anledningen, som ved stilfulle middager i spisestuen. Vi serverer gjerne fem retter med kulinariske opplevelser i et festpyntet lokale, men vi serverer like gjerne samme meny midt i villmarka! Grillet villsvin, rømmesurret ørret, innbakt hjortefilét og rødvinsmarinert elgstek krever ingen ytre ramme.
Etter desserten av hjemmebakt blåbærpai eller multer med krem smaker kaffen ekstra godt. Den kokes på bålet, muligens med et par barnåler i. Stemningen er lun og nær, praten løper lavmælt og lett før kvelden rundes av med gyldne dråper i hevet glass. Takk selv!
Maarud Gaard Opplevelser – Et helt spesielt kurs & konferansesenter. En helt spesiell opplevelse. 1 times kjøring fra Gardermoen og Oslo.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.