Maarud Gaard Opplevelser AS Vertskapet ved Maarud Gaard Opplevelser
Forside Fasiliteter Mat & drikke Aktiviteter Kontakt
Vertskap Maarud Gaard Opplevelser - Lykke og Einar Martinsen

Verskapet ved Maarud Gaard Opplevelser


Vertskapet Einar og Lykke Martinsen ønsker deg velkommen til lekende og spennende dager i godt selskap!

Annerledes dager på jobben. Dager uten slips.  Dager med latter, slit og  kameratskap.  Lek, det er det han kaller det,  Einar Martinsen som sammen med sin kone Lykke er vertskap på Maarud Gaard Opplevelser. Lek.  Og de av alle vet noe om viktigheten av leke.

For Einar og Lykke har mye til felles med forretningsfolket som kommer hit for opplevelser og kontakt med naturen, seg selv og hverandre.  

De har trått sko på BI, vært sjefer og utviklere - rederier, flyselskap og ikke minst restaurant - og hotellbransjen har nytt godt av deres driv og pågangsmot.  De kjenner næringslivet, vet at tiden stiller tøffe krav til effektivitet og resultater. Det gjelder å stå på, rammene i næringslivet gir liten plass til Homo Ludens - det lekende menneske.

På Maarud Gaard Opplevelser derimot.

Einar og Lykke fryder seg med gjestene når de ser dresser vike for røffe villmarksklær, ser stresset forsvinne i en hinderløype eller roen og skuldre senke seg ved bredden av et fiskevann.

Selv har de alltid forsøkt å sette av friminutter til lek, selv når det har stormet som verst, hver for seg og så sammen.  Einar er flerårig Norgesmester på vannski, begge har dykkersertifikat og sansen for improvisasjon.

Som da Einar for mange år siden satt sammen med gjester på hotellet Bakeriet Home Hotell i Trondheim og det ble snakk om Olav Trygvason i forbindelse med 1000-årsjubileet for byen - synd at ingen hedret ham. Hvorpå Einar konstruerte og tegnet et vikingeskip, skaffet midler og engasjerte en båtbygger i Volda.

To år senere la vikingeskipet på 50 fot  ut fra Isle of Man med stø kurs for Trondheim og jubileet. Skipet er solgt nå men vikingedrakten har Einar beholdt, det er lek i den også.

Einar og Lykkes arbeidsdager er fargerike og lange, tiden står aldri stille - de arrangerer seminarer, selskaper og kurs, styrer økonomi, leder medarbeidere og ivaretar gjestenes behov og ønsker.

Det er flest nordmenn som kommer til Maarud Gaard Opplevelser. Men det skjer at forretningsforbindelser blir flydd inn fra byer som Tokyo og New Dehli.  To timer tar det gjerne, fra ankomst og forbauselse til de langveisfarende føler seg hjemme her.

For vertskapet på Maarud Gaard tar vare på mennesker, ser mennesker. 

Du bare vet du er velkommen, kjenner det med hele deg. Og etter dager i en spennende verden av harmoni og sterke øyeblikk vil du vite hva Einar og Lykke mener med lek.  Og at det i leken bor et alvor og en verdi du for alltid vil bære med deg.