Maarud Gaard Opplevelser AS Fasilitetene er på plass
Forside Fasiliteter Mat & drikke Aktiviteter Kontakt
Konferanse Overnatting Internett / Mobil

Gode fasiliteter lagt inne i skogen

Maarud Gaard Opplevelser har gode fasiliteter


God natt!

Midt i skogen i en rydning ligger det noen gamle og vakre hus. Villaen og Hukaen heter de og er vitnesbyrd om et skogbrukersamfunn som var.

Så har vi Skogheim, skogsarbeidernes hus. Hit kom karene ruslende med øksa over skulderen i skumringen, her ventet kokka med middagen.

Tiden er ny, roen den samme. Du vil føle deg hjemme her midt i villmarken. Husene er nennsomt renovert og fremstår med sjarm og en egen intim hygge. Her er det rom både for konferanser, arrangementer og overnatting. Sengene er gode, ved langbordet i spisestuen serveres det beste kokkene og naturen kan by på.

Vil du tettere på skogsarbeidernes liv kan du overnatte i Ljørkoia. Eller spise i den. Eller også holde møter. Riktig nok er koia nybygd, men den er nøyaktig kopi av den gamle – det er bålplass midt i bygget av røffe tømmerstokker og hull i taket for røyken.

Et friskt tredje overnattingsalternativ er lavvoleiren. Leiren ligger nær Breisjøen og er omgitt av ranke furutrær. Er du morgenfugl kan du se dyrene når de kommer for å drikke i grålysningene eller også slenge ut snøret og fange ørret til frokost!

Så her er det bare å velge hvor og hvordan du vil nyte nattesøvnen for så å stå opp til frisk luft og en morgendukkert i stille vann, før morgenkaffe og en deilig frokost!

Vi vil til slutt nevne at vi kan tilby 40 gode senger innendørs og inntil 40 soveplasser utendørs i lavvo. Inntil 200 personer kan vi servere kulinariske opplevelser innendørs, samtidig. Og enda flere utendørs!