Maarud Gaard Opplevelser AS Aktiviteter på Maarud Gaard Opplevelser
Forside Fasiliteter Mat & drikke Aktiviteter Kontakt
Mataktivitet i Ljørkoia Kokkekurs / kokkekamp Vin, cognac og sigar Marsipankurs Kartleser for en dag Aktivitetsløyper Norges råeste høydeøvelser Stolpehoppet Supergynge Jacobs Stige Vannski og wakeboard Femkamp Leirdueskyting Terrengtårn, jegertrapp og figursti Jakt Ørret og fluefiske Riding Kanefart Kano og kano-orientering Veteranbiltur Tur med sjøfly Badestamp & badstue Isbading Kveldsunderholdning

Aktiviteter på Maarud Gaard Opplevelser

Full fart fra soloppgang til soloppgang!


Helt rått og utrolig gøy

Det er når du står på en stolpe 14 meter over bakken og klar til å kaste deg ut i fritt fall, at du forstår hva adrenalinkick er. Og at grensene inne i deg selv var et bedrag bare. For du tør - trygt nede på bakken står du der svett og stolt og vet at din verden aldri mer blir den samme.

Tøffe utfordringer, morsomme utfordringer. For den enkelte, vennegjengen, ledergruppen eller hele firmaet. Skogsområdet vårt i Finnholt er en tumleplass fylt av spennende fysiske aktiviteter.

Men. Det er tid for alt. Kanskje trenger du tvert imot å roe ned og ønsker å oppleve den stillheten bare skogen kan gi?

Da kan fiskestanga være godt selskap og kanskje biter ørreten. Eller, det er ganen du vil glede og søker kunnskap om edle dråper og kokkekunst. Maarud Gaard Opplevelser har en fargerik meny, velg de aktivitetene som passer for deg eller kanskje du kunne tenke deg et skreddersydd opplegg? Vi gleder oss til å høre dine ønsker!